Jeg tilbyder marketing til små og mellemstore virksomheder også til dig som påtænker at starte op.

Ønsker du at gøre mere med din markedsføring? Har du ikke selv tid til at tage dig af det, og det at ansætte en person til marketing, kan blive for dyrt?
Så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder grafisk opsætning til din markedsføring, opsætning af hjemmesider (WordPress), Sociale Medie sider og opsætning af nyhedsbrev (Mailchimp). Jeg kan sammensætte en markedsføringsplan og strategi, som passer til dit budget og behov.
Vi kan lave faste aftaler til hver måned, eller til hele året. Måske har du kun brug for, at jeg laver en enkelt opgave eller blot hjælp til at komme igang selv.


Hvilke opgaver kunne jeg f.eks. lave for din virksomhed?

  • Grafisk opsætning til alt fra brochure, plakater, visitkort til coverbilleder på de sociale medier og hjemmeside. I min portfolio kan du se et udsnit af opgaver jeg har lavet for andre.
  • Opsætning af hjemmeside eller hjælp til eksisterende. Primært WordPress, men bruger du en anden udbyder, så kan jeg også hjælpe med det.
  • Opsætning af virksomhedsside på de sociale medier og undervisning i hvordan du bruger det og opsætter din første annonce.
  • Opsætning af skabelon til nyhedsbrev, så du kan komme igang med at sende nyhedsbreve til dine kunder og hvordan du får fat på nye.
  • Udarbejdelse af en markedsføringsplan, så du får et overblik over, hvor du skal markedsføre dig, hvornår og hvor tit du skal gøre det, alt efter dit behov og budget.

Jeg samarbejder med forskellige trykkerier, fotografer, grafikere m.m.
Så uanset hvad du har brug for af små eller større opgaver, så kan vi finde en løsning der passer dig og din virksomhed.


Hvis ikke du selv har tid til det hele:
Har du ikke selv har tid til at opdaterer din hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, eller få annoncerne afsted til de forskellige medier, så kan jeg tilbyde at gøre det for dig, i form af en klippekorts ordning.
1 klip udløser 30 min´s arbejde, og du bestemmer selv hvad dine klip skal bruges på.
Der er også mulighed for, kun at bruge halve klip af 15min´s arbejde, f.eks. hvis du kun har en lille rettelse til din hjemmeside. Når du har opbrugt dit klippekort, så kan du bede om et nyt.

Et klippekort med 10 hele klip, koster 1975,- plus moms.
Min timepris er 395,- plus moms.

Du kan altid ringe eller skrive en mail og få en uforpligtende snak omkring det du har brug for.