Spørgsmålene er mange og udvalg og muligheder er der nok af.

For at gøre kunderne opmærksom på, at du er der og du har et produkt du gerne vil sælge, kan du ikke komme uden om, at skulle markedsføre dig, i en eller anden form.
Men markedsføring er ikke kun den betalte trykte eller digitale annonce, det er også i form af “gratis” markedsføring, så som en flot og opdateret hjemmeside, du kan fange dine kunder via nyhedsbreve og du kan sørge for kontinuerligt at sende relevante opslag på de sociale medier.

Altså er de markedsførings aktiviteter, du skal gøre, for at få dit produkt/brand/ydelse udbredt og solgt, en bred vifte af muligheder, for hvordan vi får det ind på markedet og solgt til dine kunder.

Det er alt sammen for at styrke din virksomheds brand, dit image, din virksomheds profil, altså drejer det sig ikke kun om at skulle sælge et fysisk produkt.


Og hvad kan jeg så hjælpe dig med……..

Jeg kan lave alt indenfor grafisk opsætning til din markedsføring altså dine annoncer til din trykte og digitale medier, opsætter din hjemmeside (WordPress), virksomhedsside på de sociale medie og dine nyhedsbreve til dine kunder (Mailchimp).
Alt bliver lavet i tråd med hinanden, så dit brand bliver synligt på tværs af dine platforme.

Vi kan sammen lave en markedsføringsplan og strategi, som passer til dit budget og behov.

Igennem den gode dialog og tæt samarbejde med dig, kan vi sammen finde frem til hvad du har brug for.

Jeg tilbyder grafisk opsætning til dine brochure, plakater, skilte og visitkort, cover, profil og opslagsbilleder, til de sociale medier og din hjemmeside. Til dine annoncer på de digitale og trykte medier.
Vil du se et udsnit af opgaver jeg har lavet for andre, så klik her.

Jeg laver simple opsætninger til dit nyhedsbrev, så du hurtigt og nemt kan komme igang med at sende nyhedsbreve til dine kunder.
Har du brug for at jeg sender dem ud for dig? Så kan jeg hjælpe dig igennem et månedsabonnement, hvor jeg laver alle opslag og sørger for at dine sociale medier er opdateret. Se mere under mine priser.

Opsætning af simple WordPress hjemmesider eller hjælp til eksisterende.

Opsætning af virksomhedsside på de sociale medier og undervisning i hvordan du bruger dem.
For dig som slet ikke bruger de sociale medier, eller kun har brugt det meget lidt og vil gøre mere ud af det.

Har du for travlt i din hverdag til at få sendt dine opslag op og sætte de gode historier sammen? Så kan jeg hjælpe dig igennem et månedsabonnement, hvor jeg laver alle opslag og sørger for at dine sociale medier er opdateret.
(Dog ikke betalt annoncering, kun opslag)

Jeg samarbejder med forskellige trykkerier, og fotografer.
Så uanset hvad du har brug for af små eller større opgaver, så kan vi finde en løsning der passer dig og din virksomhed.


Hvis ikke du selv har tid:

Har du ikke selv tid til at opdaterer din hjemmeside, sociale medier eller få sendt dine nyhedsbreve, så kan jeg tilbyde at gøre det for dig, i form af månedsabonnement eller en klippekorts ordning. Vi kan lave faste aftaler til hver måned, eller til hele året. Jeg kan lave det hele for dig, en enkelt opgave eller blot hjælpe dig med at komme igang selv.

Men vi starter med en samtale:

Du kan altid ringe eller skrive en mail og få en uforpligtende snak omkring det du har brug for.

Lad os starte med en samtale