Markedsførings aktiviteter

Til iværksættere og mindre virksomheder

Hvad er markedsføring/marketing?
Er det noget jeg har behov for?
Hvor skal jeg starte henne?
Skal jeg være på de sociale medier?
Skal jeg sende nyhedsbreve?
Hvad gør jeg med min hjemmeside?


Spørgsmålene er mange og udvalg og muligheder er der nok af.

For at gøre kunderne opmærksom på, at du er der og du har et produkt du gerne vil sælge, kan du ikke komme uden om, at skulle markedsføre dig, i en eller anden form.
Marketing dækker over alle de markedsførings aktiviteter, du skal gøre, for at få dine varer udbredt og solgt. Altså, hvordan får vi dit produkt ind på markedet og solgt til dine kunder.
Marketing er også en måde at styrke din virksomheds brand, dit image, din virksomheds profil, altså drejer det sig ikke kun om et fysisk produkt som du sælger.


Jeg tilbyder:

Jeg laver alt indenfor grafisk opsætning til din markedsføring, opsætning af hjemmesider (WordPress), Sociale Medie sider og opsætning af nyhedsbrev (Mailchimp).
Jeg kan sammensætte en markedsføringsplan og markedsføringsstrategi, som passer til dit budget og behov.
Igennem den gode dialog og tæt samarbejde med dig, kan vi sammen finde frem til hvad du har brug for.


Hvilke opgaver kunne jeg f.eks. lave for din virksomhed?
  • Grafisk opsætning til alt fra brochure, plakater, skilte og visitkort, til coverbilleder på de sociale medier og hjemmeside.
    Vil du se et udsnit af opgaver jeg har lavet for andre, så klik her.
  • Opsætning af hjemmeside eller hjælp til eksisterende. Primært WordPress, men bruger du en anden udbyder, så kan jeg også hjælpe med det.
  • Opsætning af virksomhedsside på de sociale medier og undervisning i hvordan du bruger det og opsætter din første annonce.
  • Opsætning af skabelon til nyhedsbrev, så du kan komme igang med at sende nyhedsbreve til dine kunder og hvordan du får fat på nye.
  • Udarbejdelse af en markedsføringsplan, så du får et overblik over, hvor du skal markedsføre dig, hvornår og hvor tit du skal gøre det, alt efter dit behov og budget.

Jeg samarbejder med forskellige trykkerier, og fotografer.
Så uanset hvad du har brug for af små eller større opgaver, så kan vi finde en løsning der passer dig og din virksomhed.


Hvis ikke du selv har tid:

Har du ikke selv tid til at opdaterer din hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, eller få annoncerne afsted til de forskellige medier, så kan jeg tilbyde at gøre det for dig, i form af en klippekorts ordning. Vi kan lave faste aftaler til hver måned, eller til hele året. Jeg kan lave det hele for dig, en enkelt opgave eller blot hjælpe dig med at komme igang selv.


Priser:

Jeg opsætter hjemmesider i WordPress. Du får en basis hjemmeside bestående af 5 faner. F.eks. en forside, informationsside, kontaktside eller hvad der passer til din virksomhed. En basis hjemmeside koster 5000,- plus moms. Ønsker du gøre mere ud af din hjemmeside, aftaler vi en pris derud fra.

Jeg opretter sider på de sociale medier for din virksomhed. Det kan være alt indenfor facebook, instagram, pinterest, twitter eller hvor du ønsker at være. Èn opsætning inkl. basis tekst, profil og evt. coverbillede, samt 1 times introduktion til brugen af det, koster 800,- plus moms.

Jeg kan opsætte nyhedsbrev til dig i Mailchimp. Samt sammenkoble den med din hjemmeside og sociale medie, hvis dette er muligt. Opsætning inkl. 1 times introduktion koster 800,- plus moms.

Jeg har en timepris på 395,- plus moms. Har du brug for et tilbud på en større opgave? Så kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Du kan købe et klippekort med 12 hele klip, som hver udløser 30 min arbejde. Prisen er 1975,- plus moms. Altså får du 2 klip for 10 klips pris.
1 klip udløser 30 min´s arbejde, og du bestemmer selv hvad dine klip skal bruges på. Der er også mulighed for, kun at bruge halve klip af 15min´s arbejde, f.eks. hvis du kun har en lille rettelse til din hjemmeside. Når du har opbrugt dit klippekort, så kan du bede om et nyt


Men vi starter med en samtale:

Du kan altid ringe eller skrive en mail og få en uforpligtende snak omkring det du har brug for.

Kontakt AC Glundal