Grafisk, nyhedsbreve, sparring og networking.

Mit navn er Ann Chanett Glundal.

Jeg bor sammen med min familie, heste, hund og katte, i et nedlagt landbrug, i udkanten af Tranebjerg, på Samsø. Her driver jeg også min forretning fra.
Jeg har haft min egen butik og webshop som jeg startede for bunden af. Så jeg ved hvordan det er at være ny og skulle kunne alting selv, fejle og gøre tingene på en anden måde.
Af samme grund startede jeg også mit netværk “Samsø Iværksætterform” som er et gratis netværk for andre iværksættere og virksomhedsejere.

God korrespondance og ideudvikling.

For at vi kan finde ind til hvad du har brug for i din virksomhed, er det vigtig at kommunikationen er iorden. Jeg kan have en masse tanker og ideer til hvordan vi kunne løse en opgave, men det er i sidste ende dig og din virksomhed, som bestemmer. Derfor vil vi starte med en samtale og sammen finde frem til hvad det er du har brug for, lige nu og fremadrettet.

De fleste møder forgår på skype, mail eller telefonsamtaler. Bor du Samsø, vil vi kunne tage en snak over en kop kaffe.

Jeg tilbyder alt indenfor grafisk opsætning til din markedsføring, opsætning af hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier.
Udover dette, har jeg mit iværksætternetværk, Samsø Iværksætterforum, som du kan bruge til sparring og rådgivning af din virksomhed.


Jeg tilbyder grafiske løsninger, i form af opsætning og færdige tryk, indenfor skiltning, plakater, flyers, postkort, roll up´s eller annoncer, coverbilleder til din hjemmeside og sociale medie profiler, alt er muligt. Og Du kan se hvad jeg kan tilbyde, under punktet Markedsføring samt se hvilke opgaver jeg har lavet for andre, i min portfolio

Hvilke sociale medier skal jeg være på? Hvordan kan jeg lave flotte opslag som fanger mine kunders opmærksomhed? det kan jeg hjælpe dig med, læs mere under markedsføring her

Overvejer du om du skal sende nyhedsbreve ud? Så kan jeg hjælpe dig. Sammen kan vi finde ud af hvad skal skrive om, hvor ofte du skal sende dem ud og hvordan du får fat på nye tilmeldinger. Læs mere under punktet markedsføring her.

Har du brug for en ny hjemmeside, eller hjælp til en eksisterende? Så kan jeg hjælpe dig. Sammen finder vi ud af hvad dit budskab skal være og hvad dine kunder skal læse om din virksomhed. Læs mere under punktet “Hvad kan jeg” her.

Jeg brænder for Samsø og dets indbyggere, og har startet netværket Samsø Iværksætterforum.Igennem dette netværk, deltager jeg i et utal af kaffe møder, for at give dig som ny virksomhed/drømmer/idemager, et sted hvor du kan møde andre i samme båd som dig selv. Jeg ved hvordan dét, at være ny, kan være en udfordring, et sted hvor man ikke kender så mange, hvor det ikke er helt åbenlyst hvordan man skal starte sin virksomhed eller hvilke fælder man kan falde i. Her tilbyder jeg at man igennem mit netværk, at møde andre, modtage sparring og rådgvining, komme til netværkscafé, modtage nyhedsbreve med artikler, kurser og foredrag. Du kan læse mere om Samsø Iværksætterforum her

Det er ikke tilfældigt at jeg har valgt at bruge mit navn Glundal, samt den viking som er i mit logo. Det stammer fra min oldefar, der som ung, nok 100 år siden, havde en drøm om at starte en kalkunfarm i Amerika, og derfor ville have et nyt og specielt efternavn, da man ikke kunne komme til Amerika og hedde Hansen.

Han havde desværre fået konstateret tuberkulose, som dengang var meget farligt og smitsomt, og defor fik han afslag, på at kunne emigrerer. Men han havde købt og betalt hans helt eget navn GLUNDAL for 45,- kr. Derfor er hans efterkommere, vores familie de eneste i verden der har dette flotte navn GLUNDAL. Oldefar kom heldigvis til Amerika flere gange sidenhen.

Til gengæld lykkedes det for en af hans sønner, min farfar´s bror, at emigrere til USA som 18 årig, og som blev over 80 år, bosiddende i USA og fik familie med kone og 2 børn! Han startede reklame firmaet “Glundal Color” og i den forbindelse, fik han tegnet vikingen som maskot/logo til hans firma.

Idag eksistere Glundal Color ikke længere, men det gør vikingen og jeg har fået lov til at overtage ham i mit logo.For mig står Glundal vikingen for det kreative, iværksætteren der drager ud i verden, idemageren og eventyren. Jeg er stolt over at kunne føre vores Glundal Viking videre, så den ikke ender i glemmebogen.