Marketing, Iværksætteri, Sparring og Networking.

Igennem den gode korrespondance og ideudvikling, kan vi finde frem til netop dine behov, uanset om det er til markedsføring, en ny hjemmeside, grafiske løsninger eller sparring til din virksomhed.

Hvem er jeg så?

Mit navn er Ann Chanett Glundal Sørensen.
Jeg bor på Samsø sammen med min mand, Carsten og vi har sammen vores søn Tobias. Vi har boet på Samsø siden 2007.


Jeg er uddannet salgsassistent og har stået i butik i mange år. Jeg har selv haft min egen butik med rideudstyr og webshop.


I 6 år havde jeg turridning med islandske heste, herunder også terapi og lederskab med heste. Jeg har startet en masse små projekter op, og draget mig en masse erfaring derfra. Jeg har siddet i diverse bestyrelser, bl.a. Samsø handelsstandsforeningen, Samsø oplevelses aktører og sidder lige nu i Samsø Iværksætterfond.


I 1 1/2 år har jeg været ansvarlig for marketing hos Samsø Rederi. Mine arbejdsopgaver bestod i alt fra grafisk opsætning af materiale til annoncer, plakater, sejlplaner, markedsførings strategier, opdatering af hjemmeside o.s.v.


Som meget ung lærte jeg at klare mig selv, og hvis jeg ville opnå noget, måtte jeg selv tage affair. Det meste af hvad jeg har lært i livet, er autodidakt, men efterhånden med en del kurser med i bagagen. Seneste kurser er i grafisk design og digital marketing.

Den grafiske
Jeg bruger meget tid på at sætte ting op grafisk, laver illustrationer, prøver forskellige teknikker og muligheder. Jeg finder min inspiration hos andre, ting jeg ser i gadebilledet, tanker der falder ind. Jeg tilbyder grafiske løsninger, i form af opsætning indenfor skiltning, plakater, flyers, postkort, roll up´s, til din hjemmeside og sociale medie profiler. Alt er muligt. Og Du kan se hvad jeg kan tilbyde, under punktet “Marketing” samt se hvilke opgaver jeg har lavet for andre, i min portfolio.

Den kreative
Jeg er kreativ, iderig og tænker ud af boksen. Jeg tager billeder af alt og ingenting. Laver hjemmesider, grafisk design, film, alle mulige DIY projekter, for både mig selv og andre. Ser jeg en sjov ide, så er jeg ofte den der afprøver for at se, om det er noget vi skal gøre mere ved.

Iværksætteren
Det at bo på en ø, gør at man må tænke lidt anderledes i forhold til ens hverdag og job. Så jeg har efterhånden lavet rigtig mange ting.
 Men det jeg hele tiden holder fast i, er mit iværksætter hjerte og den kreative side. Jeg brænder for Samsø og dets indbyggere, har startet netværk som Samsø Iværksætterforum, deltaget i utal af kaffe møder, blot for at give de nye erhverv/drømmere/idemager – ja kald dem IVÆRKSÆTTERE – et sted hvor de kunne møde andre i samme båd som dem selv. Og hvorfor gør jeg så det? Fordi jeg selv ved hvordan det er og være ny, et sted hvor man ikke kender så mange, hvor det ikke er helt åbenlyst hvordan man skal starte sin virksomhed eller hvilke fælder man kan falde i. Og så selvfølgelig fordi jeg kan og har lyst……..min filosofi er, hvis jeg har viden der kan komme andre til gavn, så giv det videre. Nogen gange er det for betaling og andre gange er det uden. Jeg tror heller ikke på, at der er noget vi som mennesker ikke kan, det handler blot om oplysning, viden og så ellers at springe ud i det, for hvad er det værste der kan ske?

Navnet Glundal og vikingen
Navnet GLUNDAL stammer fra min oldefar, der som ung, nok 100 år siden, havde en drøm om at starte en kalkunfarm i Amerika, og derfor ville have et nyt og specielt efternavn, da man ikke kunne komme til Amerika og hedde Hansen.
 Han havde desværre fået konstateret tuberkulose, som dengang var meget farligt og smitsomt, og defor fik han afslag, på at kunne emigrerer.
 Men han havde købt og betalt hans helt eget navn GLUNDAL for 45,- kr. Derfor er hans efterkommere, vores familie de eneste i verden der har dette flotte navn GLUNDAL. Oldefar kom heldigvis til Amerika flere gange sidenhen.
Til gengæld lykkedes det for en af hans sønner, min farfar´s bror, at emigrere til USA som 18 årig, og som blev over 80 år, bosiddende i USA og fik familie med kone og 2 børn!
 Han startede reklame firmaet “Glundal Color” og i den forbindelse, fik han tegnet vikingen som maskot/logo til hans firma. Idag eksistere Glundal Color ikke længere, men det gør vikingen og jeg har fået lov til at overtage ham i mit logo.
For mig står Glundal vikingen for det kreative, iværksætteren der drager ud i verden, idemageren og eventyren. Jeg er stolt over at kunne føre vores Glundal Viking videre, så den ikke ender i glemmebogen.

Hestene
Hestene har været en del af mit liv, siden jeg var barn. Jeg har stor glæde af mine heste og bruger, meget tid på at skabe den gode kontakt med hestene fra jorden. Igen et sted hvor jeg har lært en masse om mig selv. Idag bruger jeg hesten til min egen fornøjelse, samt til undervisning og halvparter.

Jeg har bl.a. arbejdet flere år, hos Helena Turunen – Hellios, heste og Rideterapi

Her har jeg set hvilken positiv virkning disse dyr har på mennesker, uanset om det har været i terapi, turridning, eller bare det at omgåes heste.
Det har været mennesker med stress, angst og koncentrations besvær. Men det har også været mennesker, som har brugt hestene som ren afslapning i en travl hverdag.

Min måde at arbejde med heste på, er inspireret af Helena Turunen og Klaus Hempfling. Jeg har deltaget i flere kurser, med bl.a. Marianne Flormann, Mia Lykke Nielsen og Poul Erik fra Krogbækgård på Læsø, som har givet mig redskaber til hvordan vi bedst muligt kan samarbejde med vores heste.
Dette har givet mig en større forståelse for, hvorfor heste gør som de gør.

Alt dette overførte jeg til min turridning som jeg havde i mange år her på Samsø. Det at kunne læse de mennesker jeg har med, lære dem at læse hestene, lytte til hestene og give slip på angst, stress, frustrationer og bare nyde turen og landskabet. Det er svært for nogen og andre falder det meget naturligt.