Planlæg dine Facebook opslag

Skrevet i Alle indlæg, Facebook

Er du god til at få skrevet dine Facebook opslag? Eller kan det godt gå lidt langt imellem?

Hvis du er ligesom mig, så kan det være svært at få de opslag ud, hvis ikke det bliver planlagt og kommer noget struktur på. Og ofte så er man på flere medier, det er meget at holde styr på, hvis man skal lave opslag flere gange om ugen.

Ikke nok med at de skal være relevante for dine kunder, så skal de også være kontinuerlige, for at du ikke ryger i Facebook´s “glemmebog”

Derfor kan det være en fordel at planlægge sine opslag på forhånd, f.eks. 1 måned af gangen.

Jeg prøver at sætte mig ned, med en blok, og skriver op for 1 måned af gangen, hvornår og hvad jeg vil skrive om. Når jeg så har lagt min plan, kan jeg samle materiale ind, til mine opslag og herefter sætte dem op på mine platforme. I det her tilfælde er det Facebook.

Og HEY, selvom planen er god, så er det at få det hele gjort en anden sag.
Så tag én ting af gangen, start med at finde en blok papir

I denne video viser jeg hvordan du på forhånd planlægger dine opslag på Facebook, så de automatisk bliver offentliggjort på et givent tidspunkt.