Samsø Iværksætterforum

Siden 2010, har jeg haft et frivilligt og gratis netværk som hedder Samsø Iværksætterforum.
Formålet med netværket er, at støtte op om Iværksættere/virksomheder, både dem som stadig er på ide stadie, dem som er nystartede og de veletablerede som har haft virksomhed i flere år. Med henblik på at øge lyst, mod og evne til at starte op eller måske videreudvikle på sin eksisterende virksomhed. Du finder Samsø Iværksætterforum på facebook, klik på ikonet.


Det skal være attraktivt  at være iværksætter på Samsø.

Du kan bruge Samsø Iværksætterforum til at få feedback på din ide og tanker, samt få hjælp til at finde redskaber, du kan bruge i din virksomhed.
Det kunne f.eks. være spørgsmål til gruppen som: Hvilken revisor skal jeg vælge? Skal jeg sende nyhedsbreve ud? Hvor er det godt at markedsføre sig? o.s.v.


Netværkscafé

Jeg afholder løbende netværkscafe, til sparring og networking på kryds og på tværs af faggrupper. På Netværkscafé, kan der snakkes om alle de tanker og ideer man måtte have, men man er også velkommen til blot at deltage og få en kop kaffe/the og lytte. Nogen gange vil der være foredragsholdere tilknyttet, som er relevant for din virksomhed, og andre gange er det blot for at sige velkommen til f.eks. nye iværksættere, som har brug for et sted at møde andre og måske finde et samarbejde/sparring/mentor med andre.

På netværkscaféen betaler du kun for kaffe/the og kage.
Er der tilknyttet arrangementer, som f.eks. foredrags holdere/kurser, vil prisen for deltagelse blive oplyst på de enkelte arrangementer.


Fællessparring

Andre gange vil der blive inviteret til at vi f.eks. sammen kan få vores egen hjemmeside opdateret, det kunne være det at sætte sig sammen og arbejde på sin virksomhed, sammen med andre.


Har du en idé?

Går du med tanker som du har behov for at drøfte én til én, kan du skrive eller ringe til mig. Det er ganske uforpligtende og. Jeg samarbejder med et netværk af virksomheder og foreninger, bl.a. Samsø Erhvervsforum, Erhvervs og Bosætningudvalget, Erhvervs og Turistcentret samt vækst konsulenter fra væksthus midt. Jeg kan derfor hjælpe dig med at få din ideer og tanker rettet det rigtig sted hen.


Kan du byde ind med noget?

Sidder du med en viden, som du gerne vil dele med andre virksomheder? Det kan være et emne som du har specialiseret dig indenfor, f.eks. revision, fondssøgning, markedsføring, hjemmesider, sociale medier, crowdfunding, udsending af nyhedsbreve, Google analytics eller noget helt andet som er relevant at fortælle om, når man har virksomhed. Så kan du tage kontakt til mig og få en snak om det. Jeg er hele tiden på udkig efter spændende oplæg, som kan være gavnligt for Samsø Iværksætterforum´s brugere.